00:00

Karlslunds IF FK

Referat

Referat: BK Forward - Karlslunds IF FK

Tredje mötet mellan Karlslund och Forward under en månad, och denna gång var Karlslund starkare och vann med 2 - 0, och det får nog betecknas som ganska rättvist. Efter en jämn första halvlek, så var KIF bättre i andra.

Abdulrahim Suleiman kunde ge KIF ledningen redan i minut tre, och Eliyo har chansen till kvittering minuten senare, men tätt utanför. Lika tätt utanför var också Bilal Fousseni i första halvlek, som får betecknas som jämn.

I andra hinner Almin Masic före Oliver på en djupledsboll, och kan rulla in bollen i ett övergivet mål. Annars ingen höjdarmatch på ett ganska slitet underlag. Kanske bra för Forward att ha två matcher kvar innan bussresan till premiären borta mot IK Zenith från Göteborg.

På tisdag kommer Forward bege sig till Mellringe IP och Örebro Syrianska IF, för semifinal i Svenska Cupenkval 19.30. I den andra semin möts Yxhult och KIF. Sedan genrep nästa helg mot IK Sleipner hemma 13.00

Startade: Oliver Eriksson Dorji - Jesper Nilsson, Danne Björkman, Emil Rolland, Christopher Alp - Johan Chamoun, Axel Wetteus, Linus Jansson, Ludvig Karlsson Rliyo Yurkan, Bilal Fousseni

Byten Wilgot Rydborg, Theodor Skarp, Idiris Mohammed Youssef, Sadam Hussein Mohamud, Hamse Shagaxle, Görgis Alan och Denis Sagacha, vilka alla kom in under andra halvlek